Les Cabanes, guardonat en el 'Premi Aliments d'Espanya Millors Olis d'Oliva Verge Extra, campanya 2020-2021' de el Ministeri d'Agricultura - 100% Aceite de Oliva Virgen Extra - Les Cabanes. Juncosa de les Garrigues

Les Cabanes, guardonat en el ‘Premi Aliments d’Espanya Millors Olis d’Oliva Verge Extra, campanya 2020-2021’ de el Ministeri d’Agricultura

L’oli d’oliva verge extra de la Cooperativa de Juncosa ha estat reconegut en la categoria de Fruitat Madur

L’oli d’oliva verge extra de la Cooperativa de Juncosa ha estat guardonat al ‘Premi Aliments d’Espanya Millors Olis d’Oliva Verge Extra, campanya 2020-2021’ del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació. L’oli de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa ha quedat primer finalista en la categoria de Fruitat Madur.

És el primer any que la Cooperativa de Juncosa participa en aquest concurs, i per fer-ho va escollir un oli d’oliva verge extra elaborat al mes de desembre.

L’objectiu d’aquests premis és revaloritzar els olis d’oliva verges d’alta qualitat i estimular els productors a elaborar i comercialitzar aquest aliment. En aquesta edició es van presentar un total de 64 mostres d’oli, de les quals es va garantir la seva traçabilitat i l’anonimat.

Per a la Cooperativa de Juncosa ha estat un honor rebre aquesta distinció, ja que reconeix la qualitat de l’oli d’oliva verge extra Les Cabanes i aprecia els seus atributs, alhora que anima a conèixer-entre els consumidors.

Cal esmentar que, amb aquest reconeixement, l’oli Les Cabanes ja suma 18 premis en els últims 3 anys. Cal recordar també que fa uns dies va rebre el tercer premi en la categoria de Fruitat Madur de el Consell Oleícola Internacional (COI) Mario Solinas i la medalla d’or a el concurs Dubai Olive Oil Competition Early Harvest , I que va acabar el 2020 en la 7a posició dels olis d’oliva arbequina més premiats en el World Rànquing Extra Virgin Olive Oils.

La nostra recomanació

Shopping Cart
Scroll to Top