La Cooperativa de Sant Isidre de Juncosa compta amb adobs orgànics procedents d'origen natural als seus cultius - 100% Aceite de Oliva Virgen Extra - Les Cabanes. Juncosa de les Garrigues

La Cooperativa de Sant Isidre de Juncosa compta amb adobs orgànics procedents d’origen natural als seus cultius

Després de més de 100 anys de treball de moltes famílies agricultores i de llargues hores d’esforç per proporcionar el millor oli d’oliva verge extra als seus consumidors, la Cooperativa de Sant Isidre de Juncosa és reconeguda pel seu gran dinamisme al sector agrícola.

Tot i això, hi ha moltes més raons per les quals es posiciona referent, i és que, fer un ús sostenible i totalment respectuós amb l’ecosistema, també entra dins dels seus principals objectius. Per aquesta raó, aposta per la producció integrada i també ecològica, una alternativa fonamental que es caracteritza per utilitzar al màxim els recursos naturals per cuidar el procés de producció i té la finalitat de garantir seguretat alimentària i un rellevant nivell de qualitat al consumidor final.

És important recordar que Juncosa de les Garrigues és un municipi amb una gran activitat ramadera. Per tant, els socis de la cooperativa aprofiten els compostos i els llancen com a adob al camp, permetent així, que siguin totalment orgànics i naturals i que aportin substàncies nutritives que es dirigeixen directament cap a les arrels de les oliveres, millorant així, al 100% la qualitat dels cultius.

La nostra recomanació

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt