Comença la temporada de collita d’olives a la Cooperativa de Juncosa - 100% Aceite de Oliva Virgen Extra - Les Cabanes. Juncosa de les Garrigues

Comença la temporada de collita d’olives a la Cooperativa de Juncosa

La Cooperativa de Juncosa inicia la temporada de collita i l’expectativa incrementa a mesura que les olives arbequines, amb color verd primerenc, ja es preparen per convertir-se en un dels millors olis d’oliva verge extra de Catalunya: les Cabanes.

Un oli d’oliva de màxima qualitat

Reconeguda per la seva dedicació a l’elaboració d’olis d’oliva verge extra de la més alta qualitat, la cooperativa de Juncosa ha mantingut viva la tradició de l’olivicultura de la zona, una herència que es transmet de generació en generació.

Cada oliva recollida, guarda l’essència de la terra de Les Garrigues i del treball de moltes mans que treballen cada dia, seguint les tècniques tradicionals que fan que l’oli d’oliva verge extra de les Cabanes sigui tan excepcional.

L’època més esperada

Els apassionats de l’oli d’oliva podran gaudir ben aviat d’aquest tresor local en estat líquid tan apreciat en la gastronomia mediterrània. Primerament, les últimes setmanes d’octubre, amb l’arribada de l’oli premium Taste of Earth, i durant la primera quinzena de novembre, les demés varietats com Les Cabanes, Or Verd i Les Cabanes Eco.

La nostra recomanació

Shopping Cart
Scroll to Top