Agricultors de Juncosa es mobilitzen per una pagesia justa i sostenible - 100% Aceite de Oliva Virgen Extra - Les Cabanes. Juncosa de les Garrigues

Agricultors de Juncosa es mobilitzen per una pagesia justa i sostenible

Els socis i sòcies de la Cooperativa de Juncosa s’uneixen a les protestes del 6 i 7 de febrer que tenen lloc arreu del territori. Aquesta mobilització, impulsada per la consciència de la necessitat d’un canvi urgent davant les adversitats que afronta el camp, busca reclamar una major atenció i suport per part de les autoritats competents.

El sector agrícola sol·licita una reforma de les polítiques agràries que actualment regeixen, i es demanen mesures concretes per disminuir les exigències de la nova PAC, així com disminuir la burocràcia, i demanar preus més justos, davant un mercat cada vegada més globalitzat i competitiu, entre altres.

També es pretén exigir un control estricte dels productes de països estrangers que arriben sense control sanitari, i reclamen el cobrament dels ajuts de sequera de la temporada anterior, entre altres.

A través d’aquestes accions, s’intenta fer una crida a la societat en general per reconèixer i valorar el treball del camp, essencial per a la supervivència i el benestar de totes les comunitats, amb l’esperança de construir un futur més just per tots els qui viuen de la terra. La cooperativa de Juncosa, compromesa amb el desenvolupament sostenible del món rural, suma la seva preocupació davant les greus problemàtiques i se solidaritza amb l’onada de protestes, vetllant per una pressa d’accions immediata i per una millora en les condicions del sector agrícola i ramader.

La nostra recomanació

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt