Les Cabanes Taste of Earth, rep el reconeixement al 3r millor oli de Catalunya produït per Cooperativa en els Premis ESAO Awards.  - 100% Aceite de Oliva Virgen Extra - Les Cabanes. Juncosa de les Garrigues

Les Cabanes Taste of Earth, rep el reconeixement al 3r millor oli de Catalunya produït per Cooperativa en els Premis ESAO Awards. 

Els ESAO Awards són els Premis Oficials de l’Escola Superior de l’Oli d’Oliva reconeguts internacionalment, que garanteixen la qualitat dels olis d’oliva verge extra i condiments elaborats a partir d’oli d’oliva verge extra. En aquest concurs participen productors, cooperatives, envasadors i comercialitzadors de tot el món. 

Taste of Earth, el OOVE Prèmium de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre, un oli d’oliva verge extra de qualitat superior ja premiat internacionalment, rep enguany el 3r premi al millor oli d’oliva verge extra de Catalunya 23/24.

Aquest és el quart any consecutiu que Taste of Earth és premiat en els ESAO Awards. Aquest reconeixement té com a objectiu valorar l’excel·lència i la qualitat d’aquest oli que, gràcies a tots els socis i treballadors de la cooperativa, amb més de cent anys de trajectòria, és de tan alta qualitat. 

La nostra recomanació

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt